Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

AUTÓT VENNE? - MEGBÍZÓINK DOLGOZÓINAK

Megbízóink dolgozóinak VIP aukciója

www.auto-licit.hu online aukciós rendszerben csak regisztrált felhasználók tudnak licitálni.

Amennyiben részt kíván venni licitálóként az online aukciókon, kérjük, regisztrálja magát. Részletes tájékoztató a rendszer használatáról a felhasználói szerződésben és az oldalra történõ belépés után a Használati útmutatóban érhetõ el. A dolgozói licit sajátosságairól érdeklődjön vállalatánál.

Regisztráció Vodafone dolgozóknak Regisztráció DRV dolgozóknak Regisztráció KÖZÚT dolgozóknak Regisztráció Raiffeisen dolgozóknak Regisztráció MVM dolgozóknak Regisztráció MAVIR dolgozóknak Regisztráció E.ON dolgozóknak Regisztráció MVM OVIT dolgozóknak Regisztráció MVM NEXT dolgozóknak Regisztráció MVM Xpert dolgozóknak Regisztráció Kormanyhivatali dolgozóknak

Sikeres licitálást kívánunk!


Online aukció

Az oldalon az E.ON, UPC, MVM, Magyar Közút járműveit, valamint különböző más nagyvállalati megbízók használt gépjárműveit kínáljuk megvételre részletes leírás, állapotlap valamint külső- és belső fotók alapján, a mindenkori felhasználói szerződésben foglalt feltételek mellett. A licit oldalakra való belépéssel Ön tudomásul veszi és elfogadja a licitálásra vonatkozó szabályokat. Amennyiben a szabályokat nem kívánja elfogadni, kérjük, hogy ne lépjen be!

Díjszabás

Az aukción történő részvétel díjmentes, minimális jutalékot kizárólag nyertes licit esetén számolunk fel. Minden vételi ajánlat esetén a rendszer automatikusan visszajelzi a fizetendő jutalék értékét is. Kérjük mindig vegye figyelembe, hogy nyertes licit esetén mind a vételárat, mind pedig a licit jutalékát is ki kell fizetnie. Kérjük figyeljen arra, hogy a dolgozói VIP licit és a kereskedői licit jutalékai eltérnek egymástól.

Ajánlati kötöttség

Amennyiben egy meghirdetett autót meg kíván vásárolni, úgy megadhatja vételi ajánlatát. Dolgozóként maximum 3 autóra licitálhat egyszerre. Minden ajánlat a licit lejáratáig új ajánlat megadásával módosítható vagy törölhető. (Kivétel: Nyílt licit estén a megajánlott árat kizárólag növelni lehet). A végső árajánlatot 30 napig köteles tartani, a Megbízónak ennyi ideje van ajánlatának elfogadására vagy elutasítására.