Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

AUTÓT ELADNA? - CÉGES MEGBÍZÓKNAK

A legjobb módszert keresi használt autói értékesítésére?

www.auto-licit.hu online aukciós rendszerünk segítségével a lehető legjobb áron, egyszerűen, a lehető leghatékonyabban és a legrövidebb időn belül díjmentesen értékesítjük használt gépjárműveit szinte 100%-osan elkerülve a saját erőforrások igénybevételét.

Az oldal segítségével értékesíthető használt, vagy akár új, bármilyen műszaki állapotú, személy- vagy tehergépjármű.

Megbízói regisztráció

Miért éri meg az online autó aukciónkon értékesítenie használt autóját?

Mert jó árakat érünk el - mindezt transzparensen!

A lehető legjobb kereskedői piaci árat tudja elérni néhány munkanapon belül, hetente két aukciót bonyolítunk le, így gyorsan, biztonságosan és egyszerűen értékesítheti használt autóparkját. Dokumentált állapotlappal, reklamáció nélkül.

Mert így versenyeznek a legtöbben autóiért.

Oldalunk segítségével országos lefedettségű, több, mint 2500 regisztrált, ellenőrzött autókereskedésből álló hálózat részére hirdetheti meg díjmentesen autóját. A licitálókköre nyílt, akár Ön is javasolhat ajánlatadókat.


Mert csak akkor fogadja el a nyertes ajánlatot, ha szeretné.

Az aukció kötelezettségmentes, ha nem felel meg Önnek a beérkezett legmagasabb ár, úgy nem köteles eladnia autóit, az aukció pedig díjmentes marad.


Mert díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére.

Legyen szó akár egy autó eladásáról vagy egy komplett gépjármû flotta cseréjérõl, legjobb szakmai tudásunkkal állunk rendelkezésére az ideális értékesítési csatorna kiválasztásában és akár a teljes értékesítési folyamat lebonyolításában.


Mert gyors és könnyű a regisztráció.

Töltse ki a rövid jelentkezési lapot vagy hívja ügyfélszolgálatunkat és azonnal konzultálhat, majd gyorsan elindíthatja az értékesítési folyamatot.

Megbízói regisztráció


Mert Ön választhat az aukciós módok közül!

Nyílt licit. Zárt licit. Villám licit.
Egyedi vagy csoportos licit.


Megbízóink lehetnek

  • Flottakezelő cégek, bérautós cégek,
  • Bankok vagy lízingcégek,
  • Állami  vagy magán, kis-, közép- vagy nagyvállalatok ,
  • Új- vagy használt autó kereskedések.

Extra szolgáltatás Megbízó cégek dolgozói részére

Igény esetén minden eladandó autót belső körben, a honlapon regisztrált dolgozók között hirdetünk meg először, sikeres licit esetén egy belső körben vásárolható meg az autó. A rendszer biztosítja, hogy igazságos, zárt rendszerű, lekövethető és dokumentálható aukción keresztül vásárolják meg a dolgozók az autókat.

Miért nem licitálhatnak idegen magánszemélyek a rendszerben?

A rendszer képes lebonyolítani teljesen nyílt liciteket is. Ugyanakkor hosszú idő tapasztalata megmutatta, hogy a magánszemélyek licitálása még a nagyon kötött és bonyolult regisztrációs folyamat során is megbízhatatlan. (Pl. több autóra licitálnak egyszerre, de ha két autó esetén is nyertes licitet hajtanak végre, akkor csak egyet szeretnének "természetesen" megvásárolni, komolytalan licitek érkezhetnek be).

Emiatt Magyarország több mint 2200 használt autó kereskedése licitálhat az autókra (a kereskedők száma folyamatosan nő), akik komoly szerződéses feltételek szerint csak érvényes ajánlatokat tesznek az autókra és kötbéres ajánlati kötöttség mellett vállalják a nyertes licitek estén a garantált fizetést.

Autót eladna? Nézze meg legújabb bemutatkozó videónkat (javasoljuk a HD minoségű beállítást):