Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

MEGBÍZÓI REGISZTRÁCIÓ


Kapcsolattartó neve:
Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám: (formátum: +36-20-1234567)
Értékesítendő autó(k) száma:
Értékesítendő autó(k) helye:
Település irányítószáma :
Megbízás típusa:
Megjegyzés:
A regisztrációval a megbízókra vonatkozó felhasználói szerzodés felételeit  megismertem, az abban foglalt tájékoztatást megértettem és elfogadom. 
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Net Mobilitás Zrt. az auto-licit.hu használata során megadott adataimat a honlap által nyújtott szolgáltatás biztosítása, a velem történo kapcsolatfelvétel, valamint azonosításom céljából kezelje. (Adatkezelési Tájékoztató megtekintetése)
 
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom és hozzájárulok, hogy a Net Mobilitás Zrt. tájékoztató leveleket és kereskedelmi ajánlatokat küldjön nekem. (Adatkezelési Tájékoztató megtekintetése)

Regisztráció

 

Adatvédelem

 

A www.auto-licit.hu tulajdonosa és üzemeltetoje, a Net Mobilitás Zrt.

A Net Mobilitás Zrt. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelmérol és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

- A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelmérol és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

- A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelésérol szóló 1995. évi CXIX. törvény;

- Az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetésérol szóló 1998. évi VI. törvény.

A Net Mobilitás Zrt. adatvédelmi koncepciója a megfelelo tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. 

A www.auto-licit.hu szerverét az Autoweb Kft. (Magyarország) üzemelteti. A szolgáltató nem jogosult az adatokat kezelni, így nem minosül adatfeldolgozónak.

 

Szerződéses feltételek

A Megbízó a fenti regisztrációval elfogadja a Megbízókra vonatkozó Általános Szerződéses Feltételeket és Üzletszabályzatot. Amennyiben az ÁSZF-et nem fogadja el, kérjük ne regisztráljon.