Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

BIZTOSÍTÁST KÖTNE?

Valóban a legjobb biztosítási díjakat keresi?

Megtalálta. Online biztosítási kalkulátorunk segítségével gyorsan, hatékonyan, kiemelten kedvező feltétlek mellett köthet kötelező felelősség biztosítást vagy Casco biztosítást a megvásárolandó gépjárművére..

Meglévő autójának biztosítását is lecserélné olcsóbbra? Kötelező biztosítás (KGFB) kalkulátor programunk segítségével kiszámolhatja, hogy az egyes biztosító társaságok milyen díjjal kínálnak Önnek kötelező biztosítást, személyre szabottan az Ön adatainak megfelelően.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával akár a díj felét is megspórolhatja. Számoljon! Spóroljon!

BIZTOSÍTÁSI KALKULÁTOR

Miért éri meg cégünk segítségével online gépjármű biztosítást kötni?

Mert kedvező kondíciókat értünk el Önnek 14 biztosító versenyével.

Kötelező biztosítás kalkulátor programunk az összes biztosító díját kiszámolja és össze is hasonlítja. Az online szerződéskötés és társaságunk valamennyi szolgáltatása ingyenes, a kötelező biztosítás díját nem befolyásolja!

Mert egyszerű az ügyintézés.

A teljes biztosításigénylési és szerződési folyamat online folyik, nincs szükség személyes találkozásra. Helyezze magát kényelembe, töltse ki a kalkulátorban kért adatokat, és akár 5 percen belül megköthetp a paicon elérhető legjobb biztosítást.


Mert Magyarország egyik vezető szolgáltatójával dolgozunk.

Az autolicit.clb.hu immár két évtizedes tapasztalattal és stabil tulajdonosi háttérrel az online biztosítási piac meghatározó szereplője. Széles körű termékpalettával, gyors, megbízható online szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére.


Mert tálcán nyújtjuk a legjobb díjakat.

Ügyfélszolgálatunk professzionális hozzá-állással, legjobb szakmai tudásának megfelelően áll az Ön rendelkezésére. Ha Ön nem tud dönteni, közösen tudjuk kiválasztani a megfelelő biztosítási formát és biztosítót, hogy az Ön nyugalma továbbra is a legfontosabb maradjon.Nem csak autóbiztosításra van szüksége? Szeretne olcsóbb lakásbiztosítást kötni? Utazik, és megkötné a legkedvezőbb utasbiztosítást? Fél a jövőtől és online munkanélküliség biztosítást kötne? Ebben is segítünk!

A LEGJOBB BIZTOSÍTÁSI DÍJAKÉRT KATTINTSON IDE!

Kérdése van? Hívja most ügyfélszolgálatunkat!

Ügyfélszolgálat

  • E-mail: info@auto-licit.hu
  • Tel: +36-70-948-7621
  • Fax: +36-1-700-2495
  • Cím: 1055 Budapest, Honvéd utca 20.