Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

BEMUTATKOZÁS - SZOLGÁLTATÁSAINK

Auto-licit.hu

Online aukciós rendszerünk segítségével a lehetõ legjobb áron, egyszerûen, a lehetõ leghatékonyabban és legrövidebb idõn belül értékesítjük megbízóink használt gépjármûveit.

Bárki lehet megbízónk, ha autót szeretne eladni:

  • Flottakezelõ cégek, bérautós cégek - flottából kifutott autói,
  • Bankok vagy lízingcégek - hitelbõl vagy lízingbõl visszavett autói,
  • Kis-, közép- vagy nagyvállalatok - saját gépjármû flotta, szolgálati autók,
  • Új- vagy használt autó kereskedések - beszámított autói,
  • Magánszemélyek, akik bármilyen okból (autó lecserélése, alacsony márkakereskedõi beszámítási ár újautó vásárlás esetén, hiteltörlesztés nehézsége, stb) extra gyorsasággal - néhány munkanap alatt - kívánják saját használt autójukat eladni a lehető legjobb kereskedõi piaci ár mellett.

Országos és nemzetközi licitáló hálózat

Jelenleg több mint 3000 regisztrált autókereskedés partnerünk van, amely biztosítja az egészséges versenyt és a lehetõ legjobb piaci árak elérését.

Jól kidolgozott licit technikák

Nyílt licit. Zárt licit. Villám licit.
Egyedi vagy csoportos licit.

 

Megbízhatóság, transzparencia

Tökéletesen zárt rendszer, teljes licittörténet, események visszavonha-tatlan dokumentálása. A rendszerbõl autó vagy beérkezett licit nem törölhetõ.

Statisztikák, adatok

Széleskörû adminisztrációs és lekérdezési rendszer mind a Megbízók, mind pedig a licitálók részére. Licittörténet, egyedi statisztikák, személyre szabott adatok.


10pAuto-licit.hu

Több, mint 10 éves online gépjármű aukciós és autókereskedelmi tapasztalat.

Széleskörû szolgáltatáslistával állunk Megbízóink és Vásárlóink rendelkezésére.

Szakmai tanácsadás

Legyen szó akár egy autó eladásáról vagy egy komplett gépjármû flotta cseréjérõl, legjobb szakmai tudásunkkal állunk rendelkezésére az ideális értékesítési csatorna kiválasztásában és akár a teljes értékesítési folyamat lebonyolításában.

stock photo : 3d small people with a positive symbol. 3d image. Isolated white background.

Állapotfelmérés

A jármû mûszaki és esztétikai állapotának felmérése során a szemle keretében korszerû rétegvastagság mérõ berendezés kerül alkalmazásra, a jármû külsõ és belsõ állapota, látható sérülései digitális fényképfelvételeken lesznek rögzítve. A mûszaki állapot értékelése vizuális vizsgálatok, indítási próba, illetve - amennyiben lehetséges - rövid menetpróba alapján történik akár a Megbízó telephelyén. Magánszemélyek vagy egyedi cégek részére állapotfelmérés szolgáltatásunkat autóvásárlás elott is biztosítjuk az érdeklodoknek. További információ itt.

Mûszaki szakértõi vélemény, igazságügyi szakértõi vélemény

Igény szerint állapotfelmérésünk alapján külön mûszaki szakértõi véleményt állítunk ki, de akár igazságügyi szakértõi véleményt is igényelhet.

Értékbecslés

Hivatalos árkatalógus illetve használtautó piaci felmérés alapján meghatározzuk az autó specifikációjától, állapotától, korától, piaci keresletétõl és az értékesítési formától függõen várható kereskedõi vételi és végfelhasználói eladási árát.

Tárolás

Igény esetén telephelyünkön vállaljuk a licitálásra váró gépjármûvei tárolását. Telephelyünk természetesen megfelelõ biztosítással és infrastruktúrával rendelkezik. Az aukcióra leadandó gépjárművek átvétele 0-24 órában működik.

Aukcióra történõ felkészítés

Külsõ-belsõ takarítás, céges matrica eltávolítás, teljes kozmetika.

stock photo : 3d human with justice hammer in handsOnline aukció

Külsõ-belsõ aukció lebonyolítás. Részletes állapotlappal és minimum 20 fotóval a gépjármûveket feltöltjük az aukciós rendszerbe és a Megbízóval egyeztetve a kereskedõi partner hálózaton belül lebonyolítjuk a licitet. Javaslatot teszünk az aukció típusára, licit módszerre. Hetente két licitzárást végzünk.

Kiértékelés

A licit lezárását követõen részletes licittörténetet adunk át Megbízónknak, kiértékelve az eredményt. Szakmai tudásunk alapján javaslatot teszünk az értékesítésre vagy további licit körök kiírására. Minden esetben a Megbízó dönti el, hogy értékesíti-e a beérkezett legmagasabb ajánlatadónak a gépjárművet, vagy sem.


Referenciák

Cégünk számtalan magyarországi lízingcég, flottakezelõ, kis-, közép- és nagyvállalat megbízói referenciájával rendelkezik több ezer elégedett nyertes autókereskedés mellett. Rendszerünk 2004 óta mûködik, weboldalunkon keresztül több, mint 10.000 gépjármű sikeres online aukciója valósult meg eddig.

Autót eladna? Nézze meg bemutatkozó videónkat (javasoljuk a HD minõségû beállítást):