Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kik licitálnak az oldalunkon?

A www.auto-licit.hu online aukciós oldalon magyarországi és külföldi regisztrált, hivatalos autókereskedések licitálnak. Egyszerre több aukció is futhat oldalunkon, vannak minden autókereskedés részére nyitott aukcióink, illetve vannak megbízó cégek dolgozói részére indított zárt aukcióink, vagy a Jóautók.hu minősített autókereskedők részére fenntartott prémium aukcióink is.

Miért kell a gépjárművet felméretni?

Az online aukció legnagyobb veszélye, hogy az árverésre küldött autó nem a leírásnak megfelelő állapotú. Emiatt cégünk ragaszkodik a saját állapotfelméréshez, mely által garantálni tudjuk a gépjárművek állapotát. Ezáltal az ajánlatadóknak nem szükséges a személyes megtekintés ahhoz, hogy a lehető legjobb árat ajánlhassák meg a gépjárműért teljes biztonságban.

Feltölthetek-e én autókat aukcióra?

Nem. Az autók feltöltése kizárólag cégünk hatásköre.

Megbízóként köteles vagyok a beérkezett legmagasabb licit árat elfogadni?

Nem. Amennyiben megfelel Önnek a beérkezett legmagasabb ajánlati ár, Ön eldöntheti, hogy elfogadja-e a beérkezett legmagasabb árat, vagy sem.

Mikor vagyok köteles eladni a gépjárművet?

Kizárólag abban az esetben, ha Ön elfogadta írásban vagy ügyfélszolgálatunkon szóban a beérkezett legmagasabb ajánlatot. Ekkor mi kiértesítjük a nyertes kereskedést és utólag Ön már nem vonhatja vissza az eladási szándékát.

Mennyi időm van eldönteni, hogy elfogadom az ajánlatot?

Önnek a nyertes ajánlat dátumától számított 30 napja van eldönteni, hogy értékesíti-e a gépjárművet, vagy sem. Természetesen célszerű a döntést sokkal hamarabb meghozni.

Milyen formában kapom a kiértesítéseket?

A licit eredményéről minden esetben emailben küldünk értesítést, de a honlapra belépve online is láthatja a licit lezárását követően a teljes licittörténetet.

Hogyan történik a gépjármű kifizetése, és az átvétele?

Amennyiben a nyertes ajánlat el lett fogadva, úgy értesítőt küldünk a nyertesnek az adásvételi szerződés megkötésével és a kifizetés módjával kapcsolatosan. Ez lehetséges utalással vagy készpénzzel. A kifizetést követően a gépjárműt kötelező átadni.

Nem talált választ kérdésére? Természetesen állunk szíves rendelkezésére:

Ügyfélszolgálat

Általános információ, kérdések, ajánlatkérés:

Net Mobilitás Zrt - az Auto-licit.hu, az Állapotfelmérés.hu és a Jóautók.hu üzemeltetője:

  • E-mail: info@auto-licit.hu
  • Tel: +36-70-948-7621
  • Fax: +36-1-700-2495
  • Cím: 1055 Budapest, Honvéd utca 20.
  • Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00