Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

AUTÓT VENNE? - AUTÓKERESKEDÉS LICITÁLÓKNAK

Autókereskedés licitálóknak

www.auto-licit.hu online aukciós rendszerben csak regisztrált felhasználók tudnak licitálni.

Amennyiben részt kíván venni licitálóként az online aukciókon, kérjük, regisztrálja magát. Részletes tájékoztató a rendszer használatáról a felhasználói szerződésben és az oldalra történő belépés után a Használati útmutatóban érhető el.

Regisztráció autókereskedõknek

Sikeres licitálást kívánunk!


Online aukció

Az oldalon különböző megbízók használt gépjárműveit kínáljuk megvételre részletes leírás, állapotlap valamint külső- és belső fotók alapján, a mindenkori felhasználói szerződésben foglalt feltételek mellett. A licit oldalakra való belépéssel Ön tudomásul veszi és elfogadja a licitálásra vonatkozó szabályokat. Amennyiben a szabályokat nem kívánja elfogadni, kérjük, hogy ne lépjen be!

Díjszabás

Az aukción történő részvétel díjmentes, jutalékot kizárólag nyertes licit esetén számolunk fel. Minden vételi ajánlat esetén a rendszer automatikusan visszajelzi a fizetendő jutalék értékét is. Kérjük mindig vegye figyelembe, hogy nyertes licit esetén mind a vételárat, mind pedig a licit jutalékát is ki kell fizetnie.

Ajánlati kötöttség

Amennyiben egy meghirdetett autót meg kíván vásárolni, úgy megadhatja vételi ajánlatát. Minden ajánlat a licitlejáratáig új ajánlat megadásával módosítható - csökkenthető, növelhető vagy törölhető. (Kivétel: Villám licit estén a megajánlott árat kizárólag növelni lehet). A végső árajánlatot 30 napig köteles tartani, a Megbízónak ennyi ideje van ajánlatának elfogadására vagy elutasítására.