Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

AUDI A8 3.0 V6 TDI quattro tiptronic

 
Licitálás

Licit adatok

Ajánlatkéres vége: 2024.05.07 (még 1 nap)
Tárolóhely: Merkantil Csoport - 6000 Kecskemét, Halasi út 29
Megbízó: Merkantil Bank Zrt.
Áfa tartalom: Nincs

Jármű adatok

Gyártasi év: 2016 Első forgalomba helyezés: 2016.02.15
Műszaki érvényes: 2024.11.11 Első hazai forgalomba helyezés: 2020.12.02
Futott km: 231 240 Km Üzem: diesel
Lökettérfogat: 2 967 ccm Teljesítmény: 193 KW (262 LE)
Szín: szürke Kárpit: sötét
Szervizkönyv: nincs
Alvázszám: WAUZZZ4H8GN013803 Motorszám: CTB
Forg. eng. száma: NN 22351 Törzskönyv száma:
Gyári kulcs: 1 db Másolt kulcs: 0 db
Eurotax kód: 057BD005 Állapotfelmérés dátuma: 2024.04.15
Rendszám: SKT-455

Műszaki és esztétikai adatok

Motor: lásd megjegyzés (Szervizkönyve hiányzik, a motor csak csökkentett üzemmódba működik)
Erőátvitel: korának megfelelő
Fékek: lásd megjegyzés (Rögzítő fék gyenge)
Futómű: lásd megjegyzés (Szintező nem működik, jobb első gumi márkája különbözik a többitől, hátsó gumik kopottak)
Világításjelző: lásd megjegyzés (Első lámpák kavicsosak, távolságtartó szenzorok hiányoznak, elektromos ablakok, tükrök nem működnak)
Üvegek: lásd megjegyzés (Első szélvédő törött, tükörburkolatok karcosak)
Utastér: lásd megjegyzés (Utas és csomagtere szennyezett, CD-tár hiányzik, csomagtérajtó lecsukása csak kézzel működik)
Karosszéria: lásd megjegyzés (Lásd a fotókat és a leírást)
Hűtés/Fűtés: megfelelő
Hibatároló kód: lásd megjegyzés (Szervizkönyve hiányzik, állapotfelméréskor szintező, világítás, motorkontrol, izzítás, légzsák, rögzítőfék hibát jelzett)

Karosszéria (Festékvastagság mikrométerben)

111-154 113-120 101-128 117-128
137-146

 

110-126 127-136

 

186-196 204-231 169-192 205-1015

Menetpróba megtörtént, melynek során a gépjármű motorja csökkentett üzemmóbba működik. Az első vészhárító horzsolt, a hátsó horpadt, a karosszéria többi elemén apróbb horpadások, karcolások, kavicsfelverődések láthatók, a festékmérésadatok korábbi javításra utalnak. Az első szélvédő repedt, első lámpák kavicsosak, távolságtartó szenzorok hiányoznak, tükörburkolatok karcosak. Utas és csomagtere szennyezett, cd-tár hiányzik, csomagtér tető csak kézzel működik. Szervizkönyve nincs, állapotfelméréskor szintező, világítás, motorkontról,izzítás, légzsák, rögzítő fék hibát jelzett, szintezője, elektomos ablakok, tükrök nem működnek. A bal első gumi márkája eltér a többitől, hátsó gumik kopottak, alufelnik horzsoltak, rögzítő fék gyenge. A gépjármű teljes menetüzemi próbája nem lehetséges, ezért az eladó a jármű automataváltójára garanciát nem vállal. Az Eladó az ajánlat tétel elött biztosítja a gépjármű megtekintett állapotában történő ajánlattételét. A közölt adatok tájékoztató jellegűek, a személyes megtekintést nem helyettesíti.(win)


Gumiabroncsok ( Nyárigumi garnitúra)

Gumi bal elöl: Bridgestone 235 / 55 R 19 mm (5,6) Gumi jobb elöl: Dunlop 235 / 55 R 19 mm (6,3)
Gumi bal hátul: Bridgestone 235 / 55 R 19 mm (3,4) Gumi jobb hátul: Bridgestone 235 / 55 R 19 mm (2,9)
       

Felszereltség

tiptronic váltó, állítható kormány, állítható magasságú vezetőülés, fedélzeti számítógép, elektromos ablak elöl és hátul, fűthető első ülések, fűthető hátsó ülések, központi zár távirányítóval, négyzónás digit klíma, motoros tükör, motoros ülésállítás memóriával, multifunkciós kormány, szervokormány, tempomat, parkolóradar, riasztó, Kulcsnélküli indítás, Head-up display, Start-stop rendszer, ABS, ASR, ESP, immobiliser, Led világítás, esőérzékelős ablaktörlő, fényszórómosó, kétoldali légzsák, oldallégzsák, fejlégzsák, függönylégzsák, alukerék, színezett üveg, metálfényezés, motoros napfénytető, bőrkárpit, bőr kormány, fabetét, rádió-CD, navigációs rendszer, Bluetooth telefonszett, USB, guminyomás ellenorző rendszer, automata váltó, kormányváltó,
   

Az állapotfelvételi lap tájékoztató jellegű, mert az annak alapját képező fizikai átvizsgálás nem szerviz körülmények között történt. Az állapotlap ezért nem tekinthető a jármű állapotáról kiadott igazolásnak. Annak egyetlen célja az, hogy az autót a virtuális térben megtekintő érdeklődő eldöntse: kívánja-e az autót megvétel céljából annak fizikai valóságában az eladás helyszínén is megtekinteni. A helyszíni megtekintés ténye minden szempontból felülírja az eladó által az autó állapotlapján korábban közölt, tájékoztató jellegű információkat. Ezt a feltételt a vevő az adásvételi szerződésben rögzítettek elfogadásával, tehát a megtekintett állapotban történő megvétel megerősítésével, tudomásul veszi.

Az általános szakvélemény rövid bemutatása

A jármű műszaki és esztétikai állapotának felmérése során a szemle keretében korszerű rétegvastagság mérő berendezés kerül alkalmazásra, a jármű külső és belső állapota, látható sérülései digitális fényképfelvételeken vannak rögzítve.

A műszaki állapot értékelése vizuális vizsgálatok, indítási próba valamint - amennyiben lehetséges - rövid menetpróba alapján történik. Jármű-specifikus, illetve telepítést igénylő diagnosztikai eszközök alkalmazására az állapotfelmérés keretében nem kerül sor. A gépjármű átvizsgálása nem szakszerviz körülmények között történik, az újabb közúti forgalomba kerülés előtt a szakszerviz általi átvizsgálás javasolt.

A szakvélemény külön kitér a gépjármű adatainak a vizsgálatára, így ellenőrzésre került a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatok helyessége is a gépjármű valós vizsgálata során, mely vizsgálat azonban nem terjedhet ki az egyedi azonosítók teljes, külön eredetiség vizsgálat során megállapítható vizsgálatára.