Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

PEUGEOT Boxer 2.2 HDi 350 PTDC L3 Heavy E5

 
Licitálás

Licit adatok

Ajánlatkéres vége: 2024.05.07 (még 1 nap)
Tárolóhely: Gyál -
Megbízó: STRABAG BMTI Kft.
Áfa tartalom: Van, 27%

Jármű adatok

Gyártasi év: 2013 Első forgalomba helyezés: 2013.11.28
Műszaki érvényes: 2023.11.28 Első hazai forgalomba helyezés: 2013.11.28
Futott km: 274 887 Km Üzem: diesel
Lökettérfogat: 2 198 ccm Teljesítmény: 96 KW (131 LE)
Szín: fehér Kárpit: sötét
Szervizkönyv: nincs
Alvázszám: 4H0310TRJ50699790 Motorszám:
Forg. eng. száma: MN21328 Törzskönyv száma:
Gyári kulcs: 1 db Másolt kulcs: 0 db
Eurotax kód: 6288L091 Állapotfelmérés dátuma: 2023.06.26
Rendszám: MNJ-445

Műszaki és esztétikai adatok

Motor: lásd megjegyzés (A jármű motorja indítható, járása megfelelő. A sebességváltó a fokozatokba akadozva kapcsolható, az 1-es fokozat manuális tartás nélkül kiugrik.)
Erőátvitel: lásd megjegyzés (A teljes kuplungkészlet cseréje és szakszerű beállítása szükséges. A kipufogó rendszer tömítettsége megfelelő.)
Fékek: lásd megjegyzés (A jármű fékrendszerének elemei épek, az üzemi fékhatás megfelelő. Az hátsó féktárcsák és -betétek kopottak, cseréjük indokolt.)
Futómű: lásd megjegyzés (A kormánymű és a szervoszivattyú szivárog, a kormánymű felújítása és a szivattyú cseréje indokolt. )
Világításjelző: lásd megjegyzés (A baloldali szélességjelző búra törött. Jobboldali ködfényszóró rögzítése nem megfelelő. A jobboldali fényszóró beázik, cseréje indokolt. )
Üvegek: lásd megjegyzés (Az első szélvédő kavicsfelverődéses, cseréje indokolt. A tükrök állapota megfelelő. )
Utastér: lásd megjegyzés (Az utastér elhasznált, kopott, elhanyagolt, helyenként szennyezett, tisztítása szükséges. A kormány és a váltógomb kopott. A vezetőülés kiégetve, deréktámasz állítógombja hiányzik. A jobb hátsó ajtó hamutartója hiányzik.)
Karosszéria: sérülésmentes (Az első vészhárító középeleme törött, a díszrács rögzítése nem megfelelő. A motorház fedél kavicsfelverődéses, korrodált. Mindkét visszapillantó tükörház karcos. A bal első sárvédő fénysérült. A bal első ajtón rányitásos deformáció, élben fénysérült, ajtóhatárolója kikopva, kattog, kédere szakadt. A bal hátsó ajtó élben fénysérült, szorulva záródik. A baloldali küszöb fénysérült. A fülke bal hátsó sarka enyhén deformált. A plató hátfal enyhén deformált. A ponyva a jobb hátsó sarokrészen szakadt. A jobb hátsó ajtó élben fénysérült és enyhén deformált, kédere szakadt, ajtóhatárolója kikopva, kattog. A jobb első ajtó élben fénysérült, 1 db rányitásos deformáció, ajtóhatárolója kikopva, kattog, kédere szakadt. A jobboldali küszöb fénysérült és deformált. A tetőlemez első és jobboldali része fénysérült. A jobb első ajtó élben fénysérült, ajtóhatárolója kikopva, kattog, kédere szakadt A jobb első sárvédő műanyag kerékjárati ív burkolati eleme karcos. )
Hűtés/Fűtés: megfelelő
Hibatároló kód: Nincs kiolvasva

Karosszéria (Festékvastagság mikrométerben)

89 92 99 -
94

 

91 -

 

99 97 103 -

A festékréteg mérés eredményei alapján korábbi visszajavításokra következtetni nem lehet.


Gumiabroncsok ( Nyárigumi garnitúra)

Gumi bal elöl: Continental mm (3) Gumi jobb elöl: Continental mm (3)
Gumi bal hátul: Continental mm (7) Gumi jobb hátul: Continental mm (7)
       

Felszereltség

12V-os csatlakozó. Elektromos ablakemelők elöl. Fejtámlák elöl [3 db]. Fékrendszer: blokkolásgátló fékrendszer [ABS]. Felső rakodópolc. Indításblokkoló. Kormányoszlop: tengelyirányban állítható. Központi zár távirányítással, kettős működésű. Légzsák a vezetőoldalon. Sebességváltómű: 6 fokozatú mechanikus. Szervokormánymű. Színezett üvegek. Ülések: állítható magasságú, kartámlás vezetőülés deréktámasszal. Ülések: első utasülés dupla. Extrafelszereltség: ESP [elektronikus menetstabilizáló] + ASR [kipörgésgátló]. Futóműkialakítás: megerősített rugózás. Fűtés-szellőzés: rásegítő fűtés. Külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők. Légkondícionáló berendezés [AC]. Légzsák az utasoldalon. Rádió-CD MP3 Bluetooth kihangosítóval. Világítás: ködfényszórók elöl. Vonóhorog.
   

Jelen szakvélemény tájékoztató jellegű, a jármű állapotáról igazolást nem ad. Az átvizsgálás nem szervizkörülmények között történt.Felmérést nem az Autó-Licit készítette.

Az általános szakvélemény rövid bemutatása

A jármű műszaki és esztétikai állapotának felmérése során a szemle keretében korszerű rétegvastagság mérő berendezés kerül alkalmazásra, a jármű külső és belső állapota, látható sérülései digitális fényképfelvételeken vannak rögzítve.

A műszaki állapot értékelése vizuális vizsgálatok, indítási próba valamint - amennyiben lehetséges - rövid menetpróba alapján történik. Jármű-specifikus, illetve telepítést igénylő diagnosztikai eszközök alkalmazására az állapotfelmérés keretében nem kerül sor. A gépjármű átvizsgálása nem szakszerviz körülmények között történik, az újabb közúti forgalomba kerülés előtt a szakszerviz általi átvizsgálás javasolt.

A szakvélemény külön kitér a gépjármű adatainak a vizsgálatára, így ellenőrzésre került a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatok helyessége is a gépjármű valós vizsgálata során, mely vizsgálat azonban nem terjedhet ki az egyedi azonosítók teljes, külön eredetiség vizsgálat során megállapítható vizsgálatára.