Hotline: +36-70-948-7621 |  |  |  |  

VOLKSWAGEN Passat 1.8 TSI Comfortline

 

Licit adatok

Megbízói irányár: 620 000 Ft    
Ajánlatkéres vége: 2022.08.23 (még 4 nap)
Tárolóhely: Merkantil Csoport - 6000 Kecskemét, Halasi út 29
Megbízó: Merkantil Bank Zrt.
Áfa tartalom: Nincs

Jármű adatok

Gyártasi év: 2008 Első forgalomba helyezés: 2008.11.19
Műszaki érvényes: 2023.12.21 Első hazai forgalombahelyezés: 2015.06.23
Futott km: 338 086 Km Üzem: benzin
Lökettérfogat: 1 798 ccm Teljesítmény: 118 KW (160 LE)
Szín: Fekete Kárpit: sötét
Szervizkönyv: nincs
Alvázszám: WVWZZZ3CZ9E074933 Motorszám: BZB Motorkód
Forg. eng. száma: MJ 50389 Törzskönyv száma:
Gyári kulcs: 2 db Másolt kulcs: 0 db
Eurotax kód: 9081B039 Állapotfelmérés dátuma: 2022.07.14
Rendszám: NEG-191

Műszaki és esztétikai állapot

Motor: lásd megjegyzés (Motorja beindul, tömítettsége nem megfelelő, hidegen az alapjárat egyenetlen, a vezérműtengely felől csattogó hang hallható. )
Erőátvitel: lásd megjegyzés (Valószínűsíthetően kuplung hibás, váltókar a rudazatot mozgatja, de egyik sebességi fokozatban sem menetképes. Figyelem!! a gépjármű forgalmi engedélyében a váltó típusa el van írva! A gépjármű manuál váltós! A valós adat átjavításához adatlap szükséges.)
Fékek: lásd megjegyzés (Nem ellenőrizhető)
Futómű: lásd megjegyzés (Jobb első gumi padkázott, bal első dísztárcsa repedt.)
Világításjelző: lásd megjegyzés (Mind két első lámpa matt, bal hátsó lámpa repedt)
Üvegek: lásd megjegyzés (Szélvédő repedt, mind két tükörburkolat karcos)
Utastér: lásd megjegyzés (Utas és csomagtér erősen szennyezett, ülések és kárpitok foltosak, vezetőülés kiszakadva, bal első ajtókárpit sérült (kikönyökölve), kalaptartó hiányzik, kormánykerék kissé kopott.)
Karosszéria: lásd megjegyzés (Lásd a fotókat és a leírást)
Hűtés/Fűtés: klíma rossz (Töltőgáz kevés. )
Hibatároló kód: lásd megjegyzés (Állapotfelméréskor a motorkontroll, világítás és a kormány visszajelző hibát jelezett)

Karosszéria (Festékvastagság mikrométerben)

104-82 167-211 99-113 124-106
222-176

 

112-106 102-94

 

114-98 148-103 154-107 117-105

Menetpróba nem lehetséges. A gépjármű valószínűsíthetően kuplung hibás, váltókar a rudazatot mozgatja, de egyik sebességi fokozatban sem menetképes. Motorja beindul, tömítettsége nem megfelelő, hidegen az alapjárat egyenetlen, a vezérműtengely felől csattogó hang hallható. A karosszéria elemein több kisebb nagyobb horpadás, horzsolás, és kisebb karcolás valamint korrodálások láthatók. Utas és csomagtér erősen szennyezett, ülések és kárpitok foltosak, vezetőülés kiszakadva, bal első ajtókárpit sérült (kikönyökölve), kalaptartó hiányzik, kormánykerék kissé kopott. Szélvédő és a bal hátsó lámpa repedt, mind két első lámpa matt, Jobb első gumi padkázott, bal első dísztárcsa repedt. Szervizkönyve nincs, motorkontroll, kormány és a világítás visszajelző hibát jelzett, klímája nem működik. A közölt adatok tájékoztató jellegűek, a személyes megtekintést nem helyettesítik.


Gumiabroncsok (Nyárigumi garnitúra)

Gumi bal elöl: Hankook 205/55R16 mm (4,8) Gumi jobb elöl: Hankook 205/55R16 mm (4,8)
Gumi bal hátul: Hankook 205/55R16 mm (6,0) Gumi jobb hátul: Hankook 205/55R16 mm (6,1)
       

Felszereltség

manuális váltó, állítható kormány, állítható magasságú vezetőülés, fedélzeti számítógép, elektromos ablak elöl és hátul, Kétzónás automata klíma, fűthető első ülések, központi zár távirányítóval, motoros fűthető tükör, multifunkciós kormány, szervokormány, tempomat, parkolóradar, ABS, ASR, ESP, immobiliser, fűthető szélvédő, ködlámpa, kétoldali légzsák, oldallégzsák, fejlégzsák, függönylégzsák, Bixenon, fényszórómosó, alukerék, színezett üveg, metálfényezés, manuális váltó, rádió-CD, AUX, bőr kormány,
   

Megjegyzés

Az állapotfelvételi lap tájékoztató jellegű, mert az annak alapját képező fizikai átvizsgálás nem szerviz körülmények között történt. Az állapotlap ezért nem tekinthető a jármű állapotáról kiadott igazolásnak. Annak egyetlen célja az, hogy az autót a virtuális térben megtekintő érdeklődő eldöntse: kívánja-e az autót megvétel céljából annak fizikai valóságában az eladás helyszínén is megtekinteni. A helyszíni megtekintés ténye minden szempontból felülírja az eladó által az autó állapotlapján korábban közölt, tájékoztató jellegű információkat. Ezt a feltételt a vevő az adásvételi szerződésben rögzítettek elfogadásával, tehát a megtekintett állapotban történő megvétel megerősítésével, tudomásul veszi.

Az általános szakvélemény rövid bemutatása

A jármű műszaki és esztétikai állapotának felmérése során a szemle keretében korszerű rétegvastagság mérő berendezés kerül alkalmazásra, a jármű külső és belső állapota, látható sérülései digitális fényképfelvételeken vannak rögzítve.

A műszaki állapot értékelése vizuális vizsgálatok, indítási próba valamint - amennyiben lehetséges - rövid menetpróba alapján történik. Jármű-specifikus, illetve telepítést igénylő diagnosztikai eszközök alkalmazására az állapotfelmérés keretében nem kerül sor. A gépjármű átvizsgálása nem szakszerviz körülmények között történik, az újabb közúti forgalomba kerülés előtt a szakszerviz általi átvizsgálás javasolt.

A szakvélemény külön kitér a gépjármű adatainak a vizsgálatára, így ellenőrzésre került a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatok helyessége is a gépjármű valós vizsgálata során, mely vizsgálat azonban nem terjedhet ki az egyedi azonosítók teljes, külön eredetiség vizsgálat során megállapítható vizsgálatára.