Hotline: +36-70-948-7621 |   |   |   |  |  

Jelszó igénylés


Kapcsolattartó neve:
Cégnév:
Jelszó:
Jelszo még egyszer:
E-mail:
Telefonszám (formátum: +36-20-1234567):
Fax (formátum: +36-20-1234567):
Weboldal:
Székhely irányítószám:
Székhely város:
Székhely cím (utca, házszám):
Képviselő neve:
Képviselő születési idő (ÉÉÉÉ.HH.NN):
Képviselő születési hely:
Képviselő anyja neve:
Képviselő személyi ig. száma:
Képviselő címe:
Adószám:
Cégjegyzékszám:
Bankszámlaszám:
A regisztrációval a felhasználói szerződést megismertem, az abban foglalt tájékoztatást megértettem és elfogadom.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Net Mobilitás Zrt. az auto-licit.hu használata során megadott adataimat a honlap által nyújtott szolgáltatás biztosítása, a velem történo kapcsolatfelvétel, valamint azonosításom céljából kezelje. (Adatkezelési Tájékoztató megtekintetése)
 
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom és hozzájárulok, hogy a Net Mobilitás Zrt. tájékoztató leveleket és kereskedelmi ajánlatokat küldjön nekem. (Adatkezelési Tájékoztató megtekintetése)


*Kérjük, minden kért adatot adjon meg!

Fontos, hogy valós és pontos adatokat szolgáltasson, ugyanis csak akkor tekinthető érvényesnek ajánlata, ha cégét azonosítani tudjuk. Nyertes licit esetén rendszerünk a regisztrációkor megadott adatok alapján készíti el a jármuvek adásvételi szerződését. Amennyiben a jelenleg megadott adatai a jövoben megváltoznak, úgy kérjük, hogy errol haladéktalanul tájékoztassa cégünket, ennek elmulasztásából eredő károkért felelosséget nem vállalunk!

E-mail címe megadásával ön feliratkozik a licit indítási és lezárási online értesítőre. Amennyiben ezt a szolgáltatást később nem kívánja igénybe venni, úgy a hírlevelekről bármikor leiratkozhat.

Regisztráció

 

Adatvédelem

A www.auto-licit.hu tulajdonosa és üzemeltetője, a Net Mobilitás Zrt.

A Net Mobilitás Zrt. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;
  • A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelmérol és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelésérol szóló 1995. évi CXIX. törvény;
  • Az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetésérol szóló 1998. évi VI. törvény.

A Net Mobilitás Zrt. adatvédelmi koncepciója a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. 

A www.auto-licit.hu szerverét az Autoweb Kft. (Magyarország) üzemelteti. A szolgáltató nem jogosult az adatokat kezelni, így nem minősül adatfeldolgozónak.